#3 Bridal Survival Kit

Welke items hoort elke bruid bij zich te hebben in haar “Bridal Survival Kit”.

 

 

#1. Lipgloss: je moet geregeld de lippen eens kunnen bijwerken, zodat je gloss perfect zit tijdens de fotoshoot, het groeten van je gasten , …

#2. Poeder: van alle emoties kan je ook soms gaan beginnen blinken, gebruik een beetje poeder om de make-up bij te houden. Overdrijf niet, gebruik best een vaste poeder met een zacht blushpenseel , enkel op de “T-zone” .

#3. Tissues: Elke bruid heeft wel eens een emo momentje, of voor iemand van de suite die het niet droog kan houden, bv de mama van de bruid….. Hoe dan ook tissues is altijd handig om bij te hebben.

#4. Handspiegeltje: handig voor als je op locatie van de shoot je lippen of poeder wil bijwerken, want meestal is daar geen spiegel voorhanden….

#5. Parfum: zoals je graag heel de dag straalt , zal je vast ook graag heel de dag goed ruiken. Gebruik een speciale parfum, zo zal deze geur je steeds blijven herinneren aan je mooie dag…

#6. Lippenstift voor ‘s avonds: sommige bruidjes houden er van hun look te veranderen voor het avondfeest. Gebruik een zachte naturel gloss voor overdag en gebruik ‘s avonds een lippenstift die iets gedurfder is en met een diepere kleur.

#7. Haarschuivertjes: bij een opsteekkapsel kan dit gemakkelijk zijn om eventueel los gekomen haarlokjes terug vast te steken.

#8. Extra Tip: geef je “Bridal Survival Kit” aan je getuige of bruidsmeisjes, zodat je als bruid hier niet moet met rondlopen.

 

Wil je graag een “Blush en Brush Bridal survival kit” winnen?  Comment WIN op onze ” Give Away ” post op instagram en volg onze pagina en wie weet wordt dit cool     make-up zakje van U !!!

See you on our next post.

XoXo Blush en Brush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *