menu

Bride To Be

Gefeliciteerd! De dag, waar je als klein meisje altijd van droomde, is aangebroken! We gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte weddinglook die past bij jou stijl en persoonlijkheid. Dit tijdens een try out op een door jou gekozen locatie, op een avond tijdens de week of tijdens het weekend. Samen kunnen we er ook een leuke "Ladies Day" van maken, met een hapje en een drankje erbij, en in het gezelschap van de hele suite. Kortom, laat je door ons verwennen, op jouw belangrijke dag!bride wearing wedding dress in makeup bride wearing wedding dress

Haar & make up; try out en trouwdag zelf op de door u gekozen locatie, set valse wimpers (indien gewenst) en een cadeautje. Wil je dat wij heel de dag aan je zijde staan voor een touch up of wens je 's avonds een nieuwe look, geen probleem dit kan , wij staan je bij. (Uren beginnen te lopen na het afwerken van de oorspronkelijke service.)

De suite mag natuurlijk niet ontbreken ze staan je dan ook de hele dag bij en het is toch veel leuker om je samen klaar te maken op je trouwdag. Vanaf 4 personen ( suite, incl. bruid) genieten jullie trouwens ook van 10% korting / per persoon. En de Flowergirls maken we nog schattiger dan ze al zijn.

De bruidegom moet er ook op zijn best uitzien. Een verzorgde naturelle look kan wonderen doen tegen oneffenheden en roodheid en ook je haren leggen wij graag in de plooi.

Een verlovingsfeest, een fotoshoot of een vrijgezellenfeest, bij jou thuis of op een locatie die wij voor jou voorzien, aarzel niet om ons te contacteren met al jou vragen en dan maken we er samen een fantastische ervaring van!

  • Geen make-up op, dagcrème mag.
  • Was je haren de dag voor ons bezoek en gebruik geen conditioner.
  • Breng foto’s mee van de stijl/looks die je graag ziet.
  • Draag ongeveer de kleur die je gaat aandoen (wit voor de bruid).
  • Breng haaraccessoires mee indien gewenst.
  • Trouwdag zelf draag iets dat liefst niet over je hoofd uit moet.

Prijslijst

inclusief try out
Service Make-up & Hair Only Make-up Only Hair
Bride 300 € 225 € 225 €
Suite 200 € 150 € 150 €
Flowergirls 1y-6y 50 €/excl try out
Flowergirls 7y-15y 95 €/excl try out
Groom 85 €
Bachlorette Party op aanvraag
All Day Service 75 €/uur
Civil Wedding Day 175 €/excl try out
Book Now