menu

Our Story

barbara serrien

Barbara Serrien

Al van toen ik een klein meisje was maakte ik graag mijn poppen mooi en knipte hun haartjes, het zat er toen al in. Ik studeerde dan ook af als schoonheidsspecialiste aan Denise Grésiac, maar al snel had ik door dat mijn passie meer bij Make-up en Haar lag, dus ben ik mij hierin gaan specialiseren, maar vond de cursussen hier in België net niet voldoende. Ook al werkte ik reeds in de Tv wereld, zijnde voor Spoed, Zone Stad, de Parelvissers, ben ik toen naar Hollywood LA verhuisd voor een paar maanden om daar de echte kneepjes van het vak te leren, waaronder Hairstyling en Special Make-up Effects aan de Make-up Designory samen met Ellen. Daarna is de bal helemaal gaan rollen, ik werkte van de ene tv reeks in de andere. Ook Film en Theater producties staan op mijn CV. Ik ben 8jaar lang hoofdmake-up en haarstyliste bij Studio100 mogen zijn waar ik veel leuke projecten mocht opstarten, creëren en coördineren.

Make-up en Hairstyling zijn mijn passie. Intens geluk is wanneer passie en Carrière samenkomen, hoe leuk is het om alle dagen te kunnen doen wat je graag doet. I'm living my dream!

ellen valkeniers

Ellen Valkeniers

Op mijn 14 begon ik te experimenteren met make up. Met mijn pennenzak vol schmink was het mij al snel duidelijk dat dit mijn interesse was. Daarom ben ik dan in het 3e middelbaar begonnen aan de Antwerpse Schoonheidsschool Denise Grésiac. Afgestudeerd in 2006 en met de drang om meer te leren over Haardesign en Make Up belanden Barbara en ik in Los Angeles (USA) waar we aan MUD (Make-up Designory) studeerden. Eens terug in Antwerpen werkte ik enkele jaren als zelfstandige schoonheidsspecialiste.

De beslissing om samen met Barbara Blush & Brush te starten voelde als een plaatje dat klopt. Een opdracht uitvoeren is geen job maar een passie. Of het nu samen is of apart we hebben hetzelfde doel: mensen hun natuurlijke schoonheid optimaal te accentueren en hen zo beter te laten voel over zichzelf.