menu

Our Story

barbara serrien

Barbara Serrien

Al van toen ik een klein meisje was maakte ik graag mijn poppen mooi en knipte hun haartjes, het zat er toen al in. 14 jaar geleden studeerde ik dan ook af als schoonheidsspecialiste aan Denise Grésiac, maar mijn passie was meer Make-up dan schoonheidsbehandelingen, dus ben ik mij hierin gaan specialiseren, maar vond de cursussen hier in België net niet voldoende.

Ook al werkte ik reeds in de Tv wereld, zijnde voor Spoed, Zone Stad, de Parelvissers, ben ik toen naar Hollywood LA verhuisd voor een paar maanden om daar de echte kneepjes van het vak te leren, waaronder Hairstyling en Special Make-up Effects aan de Make-up Designory samen met Ellen. Daarna is de bal helemaal gaan rollen, ik werkte van de ene tv reeks in de andere Film en ook Theater producties staan op mijn CV. Ondertussen werk ik als hoofdmake-up en haarstyliste bij Studio100 en mag ik al deze leuke projecten opstarten, creëren en coördineren.

Make-up en Hairstyling zijn mijn passie, daarom dat ik naast mijn beroep bij Studio100 ook nog in mijn vrije tijd graag mensen mooi opmaak, hoe leuk is het om alle dagen te kunnen doen wat je graag doet. I'm living my dream!

ellen valkeniers

Ellen Valkeniers

Op mijn 14 begon ik te experimenteren met make up. Met mijn pennenzak vol schmink was het mij al snel duidelijk dat dit mijn interesse was. Daarom ben ik dan in het 3e middelbaar begonnen aan de Antwerpse Schoonheidsschool Denise Grésiac. Afgestudeerd in 2006 en met de drang om meer te leren over Haardesign en Make Up belanden Barbara en ik in Los Angeles (USA) waar we aan MUD (Make-up Designory) studeerden. Eens terug in Antwerpen werkte ik enkele jaren als zelfstandige schoonheidsspecialiste.

Toen ik me enkel nog wilde focussen op Haartooi en Make Up bleek ik zwanger te zijn en heb ik beslist om mijn carrière even op de 2e plaats te zetten. Ik greep wel elk aanbod aan om Haartooi en Make Up te doen voor familie of vrienden die naar een feest, trouw, bal, enz. moesten. Dit als ontspanning en om mijn passie te blijven onderhouden. Nu mijn dochters naar school gaan is het de ideale moment om terug verder uit te bouwen wat ik het liefste doe: mensen gelukkig maken en hun laten inzien dat ze mooi zijn door net dat tikkeltje meer make up en een mooi kapsel....